torstai 1. tammikuuta 2015

2015!

Menin edellisen kirjotuksen kommenteissa eräälle lupaamaan että otan kuvia meidän uuden vuoden vietosta. Ja otinhan minä! Kokonaiset 10 kuvaa muistin ottaa :D Joista suurin osa oli niin sumuisia ettei niistä mitään selvää saa. Sen siitä saa kun kuvaa kamerakännykällä, sormet jäässä ja pieni hiprakka päällä. Noh, tässä kuitenkin pari (hyvin, hyvin säälittävää) kuvaa. Kasvoja ei tietty näy. 




                                      

Jenkin uusi vuosi vaihtui meille suomalaisille naureskellessa. Oli kuulemma hillittömän hauska katsella tätä suomalaisten juhlintatapaa :D Hieman ennen keskiyötä siirryttiin pihalle raketteja ihailemaan. Oltiin siinä vaiheessa kerrostaloalueella jonne oli kerääntyny aika paljon ihmisryhmiä. Nää ryhmät ei luonnollisestikaan kerääntyneet yhteen vaan kaikki oli omissa porukoissaan turvallisen välimatkan päässä toisistaan. Jenkki tottunut kuulemma vähän erilaiseen (ihan ymmärrettävää kun Jenkki on usein ollut vuoden vaihteessa New Yorkissa "Pallon" pudotusta katsomassa)

Kirjottelen tälle päivää vielä pari juttua tähän perään, katsotaan julkasenko kaikki kerrallaan vaiko pistänkö varastoon oottamaan kirjotuspulaa. On nyt aikaa kirjotella ku oon yksin hyljättynä tän illan ajan :D Ja kerranki on ideoita päässä!

Hei mutta ihan mahtavaa uutta vuotta TEILLE kaikille! ♥♥♥

(Ja ai nii, on tainnut av-palstalla olla tästä blogista keskustelua tms. kun on viime päivinä kävijämäärät pompanneet sen verran. En oo kuitenkaan uskaltanu käydä siellä katsomassa :D Toivottavasti ei mitään kamalaa tekstiä.)

///Ja vielä yksi juttu! Jouduin tekemään tämän puhelimella nuiden kuvien vuoksi joten en tiedä yhtään miltä tulos näyttää. Voipi olla kuvat ja teksti ihan sekasi, antakaa anteeksi!

6 kommenttia:

  1. hei jes. Kiva, että sait lisättyä kuvia! :) Musta ois kiva kuulla vähän miten jenkkilässä juhlitaan UV:tä, muuta kuin tää kyseinen ball drop siitähän nyt on leffakin! :D Onko siellä mimmosia traditioita, niinkuin meillä nakit ja perunasalaatti :D Yks postausehdotus ois myös postaus jenkiltä ;) olis kiva kuulla sen fiiliksiä suomesta, ekasta tapaamisesta jne.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahottelut myöhäsestä vastauksesta! Ajatukset ollu vähän muualla!

      Kyllä siellä Jenkkilässä perinteisin tapa juhlia uutta vuotta on se Pallon tuijotus. Joko telkkarista keskiyöllä tai sitte ihan paikan päällä. Ja Jenkin kaveripiirissä järjestävät sellaisia naamiaisia että kaikilla on joku naamari kasvoilla. Nekin on ilmeisesti aika yleisiä... Ja siellä pitää kuulemma saada ehottomasti pusu keskiyöllä :D Ja juomapuoli on siellä (yllättäen) tärkeä.

      Postausta Jenkiltä on taidettu aiemminki toivoa. Minäpä yritän suostutella hänet siihen!

      Poista
  2. Olipa hassua bongata kuvista oma kotitalo :D hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, eikä! Oulussa oltiin joo, olitko kans siinä kerrostalojen välisellä "aukiolla" vaihtamassa vuotta? Vaiko ihan muissa maisemissa? Kiitos samoin!

      Poista
  3. Haha, ei oo totta, oltiin siskon kanssa just tuossa samalla aukiolla Etu-Lyötyssä katsomassa vuoden vaihtumista :D enpä kyllä teitä bongannut, harmi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isommalla porukalla oltiin siinä! Aluksi hetki siinä suihkulähteen (vai mikä se nyt olikaan) luona ja sitten siirryttiin vähän sivummalle. Liekö vahingossa nähtiin :D

      Poista