maanantai 17. marraskuuta 2014

Alkuajat

Tapasimme siis Omeglessa. Wikipediasta kopsasin lyhkäsen ja selkeän selityksen Omeglelle, siltä varalta et että paikkaa tunne, eli "Omegle on web-sivusto, jossa Internetin käyttäjät voivat kommunikoida tuntemattomien ihmisten kanssa ympäri maailman." Olin nuorempana ahkera demi.fi-sivuston käyttäjä ja siellä tämä oli yhteen aikaan ainakin isoki villitys.

Muistan meidän ensimmäisen juttelun vielä vallan mainiosti! Siellä oli tapana kysyä keskustelukumppanilta ensimmäiseksi asl (age, sex, location eli ikä, sukupuoli ja sijainti) Jenkki erottui sitten muista kysymällä mun etunimen ja hän halusi sen perusteella arvata nuo kolme tietoa minusta. Ja arvasi kaikki kolme oikein! Aluksi tietty luulin että hän on joku hullu stalkkeri joka on ip-osoitteen perusteella onkinu kaikki tiedot minusta mutta sitten tuli selkeämpi selitys. Yksi heidän koulun vaihto-oppilaista oli ollut samanniminen joten sitä kautta hän arvas minun sukupuolen ja asuinmaan, ikä oli sitte menny vaan arvaamalla oikeen. Mää yritin arvata näitä samoja asioita hänestä mutta arvasin ne kaikki väärin :D 

Alettiin jutteleen ja yhessä kohtaa siirryttiin meseen (siihen aikaan ihmiset, tai ainaki minä ja Jenkki, käytti vielä meseä) Huomasin aika nopeesti että meidän huumorintajut osuu yhteen, kumpiki osaa tehä pilkkaa myös itsestään ja käytetään paljon sarkasmia. Hän myös sanoo mulle asiat suoraan, sitä minä arvostan ihmisissa hurjasti. 

Aika pitkään juteltiin vaan mesessä kunnes sitten Jenkki pyysi minua Facebook-kaveriksi. Facebookin kautta aloin vasta sitte täysin luottaan siihen että hän on se kuka väittää olevansa. Siellä oli paljon kuvia, kavereita ja kommentteja. 

Nuoriahan me sillon vielä oltiin ja ollaan ihmisinä muututtu hurjasti! Mutta tavallaan ollaan muututtu samaan suuntaan että se muutos on vaan hyvästä, ei olla enää niin nuoria ja naiiveja :D

8 kommenttia:

  1. Kiitos että teit blogin, seurasin jo av:lla innokkaasti :) Ois kiva kuulla jossain postauksessa sen perheen mielipiteitä että poika lähti Suomeen asti. Oliko ne jo tottuneita ajatukseen, kun ilmeisesti ei ollut ekaa kertaa työmatkallakaan Euroopassa ja olihan heillä ollut suomalainen vaihto-oppilaskin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo minäpä voin tästä erikseen kirjotella. Kiva ku tulit lukemaan! :)

      Poista
  2. Voi kuinka kivaa! Odotan innolla uusia kirjoituksia. Ymmärrettävää, jos niitä ei nyt vielä tule, kun hän on täällä Suomessa. Jaksetaan kyllä odottaa :)

    VastaaPoista
  3. voisitko kirjottaa teidän tulevaisuuden suunnitelmistä, mitkä sun mielestä tulee olemaan haastavimpia asioita jne? kiinnostaa kovasti koska olen itse tavallaan samassa tilanteessa. -A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, minäpä kirjottelen nyt kun tässä on hetki aikaa :) Tsemppiä sulle (teille)!

      Poista
  4. Ihana blogi! Vasta löysin tämän :) Onnea teille ja toivottavasti kaikki menee hienosti!

    VastaaPoista