perjantai 21. marraskuuta 2014

Blogilista wtf

Yhden kommentoijan avulla sain selville että tämä blogi tässä näin on tällä hetkellä ykkösenä Blogilistan Kuumalla listalla (!?!?) Lukijoiden määrän kanssa sillä ei voi olla mitään tekemistä (sille oli eri lista), mutta ilmeisesti se tarkoittaa sitä että tämä on näistä tuoreimmista Blogilistan blogeista suosituin just nyt? Tai ei se oikein sitäkään voi tarkoittaa koska selailin niitä muita blogeja ja niistä osa oli kyllä paljon vanhempia eikä läheskään vasta tehtyjä... Jos tiedät paremmin niin olisipa kiva jos sivistäisit minuakin! :)

No anyways, SUUREN ihmettelyn jälkeen tunsin enemmänkin paniikkia entä iloa :D Luulin että tätä hommaa tulisi lukemaan 10-20 ihmistä, ehkä alkuun vähän enemmänkin mutta sitten osalla kiinnostus lopahtais minun huonoon äidinkieleen, tässä blogissa yhdyssanat, pisteet ja pilkut ei oo lähelläkään oikeita paikkojansa!

Tässä voisin leväyttää pöytään vähän lukuja niin saatte järkyttyä minun kanssa! 


Tänään (klo 16.18) blogia on katsottu 617 kertaa (klo 16.30 olikin jo 633)
Eilen katselukertoja oli yhteensä 1285
Koko blogin olemassaolon (5pv) aikana katselukertoja on ollut 6604

Ihan järettömiä määriä! Täytyypi alkaa pian laittamaan ne pisteet ja pilkutkin kohalleen.

Ja ainiin joo, tässä pientä listaa maista josta käsin tätä blogia on Suomen lisäksi katseltu, 
UK            55 kertaa
Viro          45
Ranska     38 
Saksa       33 
USA (jee)  28 
Australia   26 
Espanja    23 
Sveitsi      22 
Ruotsi       21

Käsi ylös jos olet jostain nuista ylläolevista maista!

En nyt tiedä että olenko ihan turhaan tästä näin ihmeissään, mutta minä en vain jaksa tajuta! Varmaan jollekin Mungolifelle tämä olisi pikkumäärä lukijoita ja ihan arkea vaan mutta mulla menee VIUH vaan yli ymmärryksen.




(Saanko nyt tehdä kuopan ja möyriä sinne piiloon koska a) Tämä on ihan älytöntä b) Minulla ei ole mitään aihetta mistä kirjoittaa seuraavaksi :D)

19 kommenttia:

  1. Hiphei, täällä yksi käsi ylhäällä UK:sta! Bongasin keskustelusi Vauva-palstalta ja siirryin seuraamaan tarinaanne tänne bloginkin puolelle :)

    Meillä oli myös brittiläisen poikaystäväni kanssa samantapainen alku kuin teillä: tutustuttiin aikanaan netissä (vuonna 2007) ja oltiin ensimmäiset vuodet kaukosuhteessa. Välimatka ei onneksi ollut mahdoton ja opiskelut mahdollistivan melko joustavan aikataulun tapaamisten kannalta. Nyt ollaan asuttu yhdessä muutamia vuosia täällä Briteissä :)

    Kiitos sinulle mielenkiintoisesta ja hyvin kirjoitetusta blogista! Kaikki tulee onnistumaan, jos luotatte toisiinne. Toivottavasti tulevaisuutenne tulee olemaan onnellinen ja yhteinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Te asutte mun lempparimaassa! Oon aina haaveillu siellä asumisesta :) Kiitos paljon ihanasta viestistä!

      Poista
  2. Hihi, täällä ilmoittautuu yksi fanittajasi lisää! X) Mitä jos tekisitte seuraavaksi postauksen, jossa jenkki kirjoittaa teidän tarinanne hänen näkökulmastaan? :) Englanniksi siis :) Ainakin jostain olin lukevinani, että hän on enemmän tästä blogista innoissaan kuin sinä! :D Toinen aihe voisi olla vanhempiesi tapaamiseen liittyen, jos sellainen aikomus teillä vielä on :) Olisi hauska kuulla miten läheisesi ottavat tämän jenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana ehdotus! Pitää katsoa innostuuko Jenkki asiasta, mää nimittäin oon yleensä nämä kirjotukset kirjotellut silloin kun Jenkki on nukkunut tai ollut lenkillä.

      Ja kyllä, hän on blogista innossaan mutta kyllä vaan tienausmielessä :D Ei aivan menny perille kun yritin selittää että ei täälläkään noin vaan blogeilla tienata. En oo maininnu hälle tätä koko blogilistahommaa ettei saa lisää pontta juttuihinsa :D

      Ja kyllä aikomus on tavata vanhemmat ja muut, ajellaan sinne vielä tälle viikkoa :)

      Poista
  3. Jatka vaan samaan malliin, hyvä siitä tulee. Sun av-avaus oli jo niin osuva, että täällä ollaan koko porukalla. Annat vaan tulla vapaasti omaan tahtiin, me ruutujen tällä puolella nautiskelemme.

    VastaaPoista
  4. tää on ihan loistava blogi! oon ihan koukussa :-D jatka vaa samaa mallii, ole oma ittes äläkä stressaa :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta viestistä! Ja ai että kun osaisikin lopettaa tuon stressaamisen :D

      Poista
  5. No kerro nyt ainakin kerrotko omalle perheellesi ja tapaatteko heidät ja miltä se tuntuu? Entä osaatko kuvitella mitä itse ajattelisit vaikka jos siskosi elämään ilmestyisi joku yhtä yllättäin kuin Jenkki siun elämään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tavataa vielä tällä viikolla :) Jännittää melkeen ehkä paljon kun Jenkin tapaaminen. Vaikka mitään syytä jännittämiselle ei kyllä ole. Olisin kieltämättä ihmeissään ja kummastuttaisi kovasti miksi sisko ei ole aiemmin kertonut. Mutta toisaalta ymmärtäisin sen että ovat halunneet ensin rauhassa tavata ja miettiä tunteitaan.

      Poista
  6. Se kuumuus liittyy uutuuteen, kävijämääriin ja blogin päivitystahtiin :).

    VastaaPoista
  7. Hahaa, täällä Ranskasta! :) avlta bongasin minäkin blogisi, ja voi eii miten söpöä! :D

    VastaaPoista
  8. Taalla se, joka oli tutustunut netissa ranskalaiseen mieheen ja muuttanut sen perassa tanne patonkimaahan. Ihana kuulla etta teilla menee hyvin. Jatka ihmeessa kirjoittelua, meita kiinnostuneita on paljon!! :)

    VastaaPoista
  9. Australiasta käsin luen ja blogilistalta bongasin. :) Mielenkiintoinen ja kiva blogi! :)

    VastaaPoista
  10. Täällä yksi, joka lukee Ruotsista. Blogin aihe varmaan kiinnostaa monia ulkosuomalaisia, joilla on itsellä samantyyppistä taustaa. :)

    VastaaPoista