keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Oksetusta + täysjäätyminen

Nyt tulee vastaus tähän, kiitos vinkistä! :)

"Hei! Voisitko kirjoittaa siitä, miltä ensinäkeminen tuntui? Lentokentälle ajosta illalla nukkumaan menoon:)"


Lentokentälle menin aivan liian etuajassa, en vaan millään halunnut myöhästyä. Ja koskaan ei tiedä mitä matkalla tapahtuu, voi vaikka rengas tai myrsky puhjeta. Tai meteoriitti tipahtaa. Aikani sitten siellä odottelin, tuntui että oksettaa kun jännitti niin paljon. Istuin penkillä aluksi koska vähän huimaski ja just sitten kun aloin miettimään että minnehän se mies jäi ja tutkailin saapuvien lentojen listaa, niin Jenkki olikin yhtäkkiä selän takana ja halasi takaapäin. Jollakin tapaa kääntyminen oli aika vaikeaa, päässä vaan soi että TÄÄ ON NYT TÄSSÄ. Sitten kun käännyin niin halattiin ihan oikeinkin päin :D Ja ihan vähän pussattiin, ei siis suudeltu. 

Sitten tapahtuikin minun totaalijäätyminen. Oon aina ollut englannissa hyvä, koulussakin on arvosanat olleet 9-10-luokkaa. Ja puhun sitä myös suhteellisen hyvin. Mutta silti aluksi Jenkin seurassa livenä puhuminen oli hurjan vaativaa.

Ajeltiin kotiin niin että hän enimmäkseen puhui. Mää vaan hymyilin. Fiilis oli silti hyvä ja onneksi pystytään vitsailemaan monista asioista joten tää mun jäätyminenki enemmänki nauratti. Kotona syökästiin minun aiemmin laittama ruoka ja sitten vaan istuttiin sohvalle ja puhuttiin ja puhuttiin ja puhuttiin. Jollakin tapaa oli täysin luonnollista mennä Jenkin lähelle siinä sohvalla istuessa. Jossain vaiheessa Jenkki käväs suihkussa ja mää ehdin hetken olla omien ajatusten kanssa. Oli vaan semmoinen tunne että mitä ihmettä täällä tapahtuu :D Tässä kohtaa jäätyminen alko onneksi olemaan jo ohitte!

Ja illalla mentiin ihan yhdessä makuuhuoneeseen (huomaattehan kauniin kiertoilmaisun), siinäkään ei ollut mitään ihmeellistä, se vaan tuntu niin luonnolliselta ettei kumpikaan edes kyseenalaistanut asiaa. Ja aivan heti ei tietenkään unenpäästä saatu.

Siinäpä se! Oli vähän lässynlää, mutta eikös sen kuulu välillä ollakin? :)

Tässä kun taas lenkkileskeilen niin kirjoitan vielä yhdestä asiasta joka minun pitää teille kertoa. Mutta laitan sen eri kirjotukseen!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa lukea tuosta teidän luonnollisuudesta. Oikeasti kadehtien täällä lueskelen ja toivon teille kaikkea hyvää. Vaikutatte varsinaisilta sielunkumppaneilta tekstiesi perusteella. Meitä kiinnostaa varmaan kaikkia tietää, että miltä Jenkki näyttää? Olet jo jotain kertonutkin, mutta mielellään kuulisin lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisessakin kommentissa ehdotettiin samaa, voisin kirjotella Jenkistä pikkusen lisää seuraavan kerran kun ehdin/jaksan/maltan :) Kiitos ihanasta kommentista!

      Poista