torstai 20. marraskuuta 2014

Jenkki (hiukkasen) pintaa syvemmältä

Tuli kahdelta ihmiseltä samanlainen ehdotus, joten sepäs täytyypi toteuttaa :)

"Ihan ymmärrettävää että et halua kertoa itestäs liikaa :-) Mulla kiinnostas tietää minkälainen Jenkki on? Luonteeltaan, ulkonäöltään jne. Asuuko hän itsekseen vai?"


"Ihanaa lukea tuosta teidän luonnollisuudesta. Oikeasti kadehtien täällä lueskelen ja toivon teille kaikkea hyvää. Vaikutatte varsinaisilta sielunkumppaneilta tekstiesi perusteella. Meitä kiinnostaa varmaan kaikkia tietää, että miltä Jenkki näyttää? Olet jo jotain kertonutkin, mutta mielellään kuulisin lisää."


Jenkki on hauska, ystävällinen, positiivinen, sarkastinen, komea, pitkä, kultainen, kiusotteleva, puhelias, sosiaalinen, raamikas, huumorintajuinen, empaattinen, hymyilevä ja true amerikkalainen.

Siinäpä tuommonen lista ylihehkutusadjektiiveja :) True amerikkaisella meinaan näitä small talk-hommia mitkä minun mielestä tuntuu aika turhilta, hölmöiltä ja ärsyttäviltä. Mutta sepäs taitaa olla ihan vaan kulttuurikysymys :)

Olisin halunnut myös kirjottaa semmoista piirteistä hänessä mistä minä en niin välitä. Mutta vielä ei ole kovin paljoa sellaisia tullut. Mutta varmasti tulee tulevaisuudessa! :D No se small talk tietty ärsyttää juroa suomalaista. Mutta toisaalta kyllä pitäisi itsekin alkaa sitä harjottelemaan!

Ulkonäöltään hän on juuri minun mieleinen, pitkä ja raamikas. Ei mikään lihaskimppu, kukkakeppi tai stereotypinen ylipainoinen amerikkalainen. Hän ei ole oikeastaan tumma, eikä kyllä vaaleakaan, siinä välimaastossa. Siis hiustenvärin suhteen. 

Hänen perheensä on hyvinkin perinteinen amerikkalainen perhe. Isä, äiti ja kolme lasta. Ja tietty koira ja talo esikaupunkialueella. Kaikki niinkuin suoraan elokuvista paitsi että heillä isä oli kotona lasten kanssa. Tai siis teki töitä kotoa käsin. Vanhemmat ovat yhäkin (minun käsityksen mukaan) onnellisesti yhdessä :) Ja tosiaan jo aiemminkin olin jutellut hänen äitinsä kanssa, eilen myös sitten juttelin hänen isän kanssa. Hurjan kivoja ihmisiä! :)

Jenkki asuu kahden parhaan kaverinsa kanssa. He halusivat asua keskustassa ja se ei ollu rahallisesti mahdollista ilman että asuu kämppiksinä. Aika kateellisena olen katsonu kuvia heidän kämpästä :D Ehkäpä vielä jonaki päivänä pääsen sinne, kämppisten puolesta olen hyvin lämpimästi tervetullut! (Kunhan vaan kuulemma muistan että heillä on tapana jakaa KAIKKI)

Hänen töitään en edelleenkään osaa kovin tarkasti kuvailla (ja ehkä hyvä niin) mutta siis hän tekee isossa firmassa montaa eri hommaa. Enimmäkseen toimii ensimmäisenä assistenttina jollekin vähän isommalle pomolle joka on vastuussa firman pyörittämisestä. Ja nyt siis Jenkki yrittää saada hommansa sumplittua niin että hän voisi alkaa tekemään näitä pikareissuja Eurooppaan aina välillä. Yksi reissu Lontooseen ois jo luvassa ens kuussa jos hyvin käy :) Töitä hän tekee paljon, 12 tunnin työpäivä aina välillä on ihan arkea. Mutta heillä on yleensä työskentely sellaista projektiluontoista, tietty homma kun on saatu hoidettua niin hyvällä tuurilla saa pitää loppuviikon vapaata. Mutta toisaalta jos on pitempi ja vaativampi projekti niin töitä saatetaan tehdä viikonloppua myöten.



Ja niin tärkein tieto minkä Jenkki tuosta vierestä käski kirjoittaa: "Just tell them I am awesome"

Vähän ehkä omahyvänen myös.

5 kommenttia:

  1. kauan tää jenkki on nyt suomessa ? :-)

    VastaaPoista
  2. Ensi viikon alkupuolella lähtee kotiin. Tarkka lähtöpäivä täältä ei ole vielä tiedossa kun Jenkki ei vielä tiedä meneekö hän laivalla vai lentokoneella Tukholmaan. Sieltä siis lähtee eka jatkolento Yhdysvaltoihin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä suunnassa on nyt vaan jonkinlainen lumikaaos meneillään/tulollaan, saa nähdä miten lentojen kans sitten menee...

      Poista
    2. Hihii, saata jenkki Tukholmaan niin jos lento myöhästyy, pääset viettämään aikaa jenkin kanssa :D

      Poista
    3. Siis jos Jenkki laivalla yli menee niin sitten kyllä lähden mukaan jos vaan se passaa aikatauluihin koulun kans :) Lentolippu sinne ja suoraan takas ois turhan kallis :D

      Poista