maanantai 17. marraskuuta 2014

Jenkki ja The Finn?

Ennen kun tätä missään julkistan niin haluan selittää nuiden nimien taustat. Aika mauttomia ovat joo, mutta on niissä ihan tarinat taustalla.

Jenkki 
(mun jutuissa Jenkki sitten kirjotetaan isolla kirjaimella)
Eli heti alkuvaiheessa kun alettiin puhumaan niin kutsuin häntä muutaman kerran Jenkiksi. Ja saatiin hyvät naurut näistä Jenkki-purkan "Pure Jenkki"-mainoksista. Se oliki oikeestaan ekoja asioita mitä Jenkki suomeksi opetteli. Ja osaaki sen nykyään lausua melkeen täydellisesti, R-kirjainki sujuu! Ei se nykyään enää mikään lempinimi todellakaan ole, mutta helpompi kutsua häntä välillä täällä Jenkiksi, eikä kokoajan vaan "hän" tai "mies".


The Finn
Hänen sanojen mukaan mää en todellakaan ole mikään yks suomalainen muiden joukossa, mää olen THE Finn. Myös hänen ystävät ja läheiset tuntevat mut sillä nimellä (mun oma nimi kun ei oikeen sovi amerikkalaisten suihin) Joten siitä tämä nimi :)

6 kommenttia:

  1. Sait ehdottomasti yhden lukijan lisää! :-)

    VastaaPoista
  2. Teistä voisi kirjoittaa romaanin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei nyt sentään, mielummin vaikka leffa ;) No ei vaiteskaan, aika yleisiä nää Omegle suhteet loppujen lopuksi taitaa olla. Tai ainakin muiden ihmisten kommenttien perusteella :)

      Poista